04/03/2019 04/03/2019 Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος , αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Συγκλητικό (HonorarySenator) της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (European Academy of Sciences and Arts). Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 όπως το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είχε δημοσιεύσει κατά την ετήσια Εορταστική Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (EuropeanAcademyofSciencesandArts), Σάλτσμπουργκ – Αυστρία, η οποία πραγματοποιήθηκε...
04 Μαρτίου, 2019 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 16:16

Ο Αρχιεπ. Αλβανίας Επίτιμος Συγκλητικός της Ευρ. Ακαδημίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπ. Αλβανίας Επίτιμος Συγκλητικός της Ευρ. Ακαδημίας

Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος , αναγορεύτηκε σε Επίτιμο Συγκλητικό (HonorarySenator) της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (European Academy of Sciences and Arts).

Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 όπως το Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είχε δημοσιεύσει κατά την ετήσια Εορταστική Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών (EuropeanAcademyofSciencesandArts), Σάλτσμπουργκ – Αυστρία, η οποία πραγματοποιήθηκε στη μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου της πόλεως, με τη συμμετοχή εκατοντάδων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, έγινε η επίσημη αναγόρευση του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου εις Επίτιμο Συγκλητικό (HonorarySenator), την ανωτέρα βαθμίδα της εν λόγω Ακαδημίας, καθώς επίσης και η υποδοχή των νέων μελών.

Η αρχική πρόταση κατετέθη από μέλη της Ακαδημίας Τιράνων τον πρ. Πρόεδρο αυτής Καθ.G. Beqiraj και Καθ. A. Agjeli και έγινε αποδεκτή ομοφώνως από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών.

Ως γνωστόν ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος είναι Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμο Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και έχει αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτωρ Θεολογίας ή Φιλοσοφίας 19 Πανεπιστημίων ή Πανεπιστημιακών Σχολών ή Τμημάτων (Ελλάδος, ΗΠΑ, Ρουμανίας, Κύπρου, Γεωργίας, Αλβανίας, Ιταλίας).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων