17/04/2022 17/04/2022 Πολυπληθές ποίμνιο εκκλησιάστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αναστάσεως Χριστού στα Τίρανα, όπου την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων ή, όπως μας διδάσκει η Αγία Εκκλησία, για την θριαμβευτική είσοδο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα, τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο Μακαριώτατος προέστη και μαζί του συλλειτούργησαν...
17 Απριλίου, 2022 - 14:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2022 - 17:45

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας στον Καθεδρικό των Τιράνων για την Κυριακή των Βαΐων

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας στον Καθεδρικό των Τιράνων για την Κυριακή των Βαΐων

Πολυπληθές ποίμνιο εκκλησιάστηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αναστάσεως Χριστού στα Τίρανα, όπου την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων ή, όπως μας διδάσκει η Αγία Εκκλησία, για την θριαμβευτική είσοδο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού στα Ιεροσόλυμα, τέλεσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ο Μακαριώτατος προέστη και μαζί του συλλειτούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και οι κληρικοί του ναού.

Στο τέλος των ακολουθιών ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος κάλεσε τους πιστούς να συμμετάσχουν στις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, που αρχίζει επίσημα σήμερα το βράδυ με την ακολουθία του Νυμφίου στις 18.00 στον Καθεδρικό Ναό.


Φωτογραφία: Θεοφάνης Σαρηγιάννης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων