16/09/2019 16/09/2019 Στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα το σχολείο τους, απευθύνθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος μετά την Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό των Τιράνων “Έχουμε τη χαρά πολλά από τα παιδιά τα δικά μας να είναι πολύ καλοί μαθητές. Και βλέπω και πολλά παιδιά που για πρώτη φορά θα πάνε στο νηπιαγωγείο” τόνισε ο...
16 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2019 - 15:10

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μιλά στα παιδιά

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας μιλά στα παιδιά

Στους μαθητές που ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα το σχολείο τους, απευθύνθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος μετά την Θεία Λειτουργία στον καθεδρικό ναό των Τιράνων

“Έχουμε τη χαρά πολλά από τα παιδιά τα δικά μας να είναι πολύ καλοί μαθητές. Και βλέπω και πολλά παιδιά που για πρώτη φορά θα πάνε στο νηπιαγωγείο” τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος δώρισε σε όλα τα παιδιά από μία εικόνα με μια προσωπική του ευχή.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος θύμισε επίσης ότι την επόμενη Κυριακή αρχίζουν τα κατηχητικά σχολεία:

“Θα παρακαλέσω ιδιαίτερα, όλες τις οικογένειες να φροντίζουν να δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά μας να παρακολουθούν τα εκκλησιαστικά μας σχολεία” τόνισε και πρόσθεσε:
“Όπως θα ήταν σοβαρό παράπτωμα αν δεν στέλνατε τα παιδιά σας στο σχολείο το δημόσιο, έτσι είναι μεγάλο λάθος, για να μην πω αμάρτημα, να μην φροντίζουμε τα παιδιά μας να μάθουν την ορθόδοξη πίστη τους εγκαίρως. Αλλιώς δεν θα μπορούν να είναι συνειδητά μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας”

“Φροντίστε λοιπόν, από την επόμενη Κυριακή τα παιδιά μετά τη λειτουργία να παρακολουθούν και τα μαθήματα που γίνονται από εξαιρετικούς νέους κατηχητές, που με πολύ αφοσίωση εργάζονται στην εκκλησία μας. Είναι ένα βασικό βασικό χρέος των οικογενειών . Καμία δικαιολογία δεν φθάνει για να ερμηνεύσει τυχόν απουσίες” κατέληξε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων