01/07/2022 01/07/2022 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιου πραγματοποιήθηκε η απονομή αποφοίτησης μαθητών του Λυκείου “Πρωταγωνιστές”, του οποίου ιδρυτής είναι ο Μακαριώτατος. Ανάμεσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα, τον λόγο έλαβε ο Μακαριώτατος ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση στην εκπαίδευση της νέας γενιάς με πνεύμα αγάπης. Ο ίδιος ευχήθηκε στους μαθητές να είναι...
01 Ιουλίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2022 - 18:39

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σε τελετή αποφοίτησης μαθητών Λυκείου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σε τελετή αποφοίτησης μαθητών Λυκείου

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιου πραγματοποιήθηκε η απονομή αποφοίτησης μαθητών του Λυκείου “Πρωταγωνιστές”, του οποίου ιδρυτής είναι ο Μακαριώτατος. Ανάμεσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα, τον λόγο έλαβε ο Μακαριώτατος ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση στην εκπαίδευση της νέας γενιάς με πνεύμα αγάπης. Ο ίδιος ευχήθηκε στους μαθητές να είναι πάντα ρεαλιστές και αληθινοί. Μετά τον εγκάρδιο χαιρετισμό του, δώρισε σε όλους τους αποφοίτους από ένα βιβλίο.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Στην τελετή, που έγινε την Τετάρτη 29 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο, κοντά στον καθεδρικό Ναό Αναστάσεως του Χριστού, παρευρέθηκαν οι διευθυντές του Εκπαιδευτηρίου “Πνοή Αγάπης” γονείς αποφοίτων, δάσκαλοι, μαθητές και άλλοι επισκέπτες.

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο διευθυντής του σχολείου κ. Gentian Stefan Dedja τόνισε: “Φεύγοντας από το Εκπαιδευτικό ίδρυμα μην ξεχάσετε να παραμείνετε απλοί άνθρωποι, γιατί η απλότητα είναι αρετή και θα σας ωφελήσει όπου κι αν βρίσκεστε. Το σχολείο σας έμαθε να προσπαθείτε να είστε αληθινοί, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να είστε αληθινοί!”

Συγχαρητήριο μήνυμα απηύθυνε και η υποδιευθύντρια του Λυκείου Ilda Gjino, η οποία εξύμνησε το έργο του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στην ίδρυση πολλών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλη την Αλβανία για την εκπαίδευση των νέων, με ελπίδα και αγάπη. “Είμαστε περήφανοι για το όνομα “Πρωταγωνιστές” που δώσατε στο Σχολείο και να είστε σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα γίνουμε πρωταγωνιστές”.

Επιπλέον απευθυνόμενη στους μαθητές είπε: “Αγαπητοί απόφοιτοι του Λυκείου να είστε πάντα ευτυχισμένοι, επιτυχημένοι, με καρδιά γεμάτη χαρά, και είστε άξιοι πολίτες. Να είναι εύκολο το μονοπάτι της γνώσης ξεκινώντας από την αγαπημένη σας φωλιά, το Λύκειο “Πρωταγωνιστές”. Θα μας λείψετε πολύ. Σας διαβεβαιώνω εκ μέρους της Διεύθυνσης και των δασκάλων του σχολείου ότι θα σας θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Είμαστε υπερήφανοι για τα κατορθώματά σας στις εξετάσεις”.

Τέλος, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των εξετάσεων:

Στα αγγλικά, από τους 67 αποφοίτους, οι 52 βαθμολογήθηκαν με 10, με μέσο όρο 9,5, τρεις μαθητές βαθμολογήθηκαν με 10,00
Στη Λογοτεχνία: Η μέση βαθμολογία ήταν 8.7,  και μόλις 10 μαθητές έλαβαν άριστα 10.
Στα Μαθηματικά: 32 μαθητές έλαβαν μέση βαθμολογία 8.6, και μόλις 2 μαθητές πήραν 10.
Σε Επιλεκτικά Θέματα: Η μέση βαθμολογία 31 μαθητών ήταν 9, και μόλις 2 μαθητές πήραν 10

Στο τέλος της τελετής, τραβήχτηκαν φωτογραφίες μεταξύ των παρευρισκομένων, μαθητών, δασκάλων, γονέων και προσκεκλημένων.

  • Διέπρεψαν και οι μαθητές του Λυκείου “Πνοή Αγάπης’

Τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους του Λυκείου “Πνοή Αγάπης” πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δραστηριοτήτων του Λυκείου στο Αργυρόκαστρο. Οι απόφοιτοι διέπρεψαν στις εξετάσεις “Maturës” της πολιτείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας η μέση βαθμολογία ήταν 9,83 (με άριστα το 10)!

“Εύχομαι να βαδίζουν πάντα με πνεύμα αγάπης, για να αντιμετωπίζουν τις πολλές προκλήσεις που έρχονται μπροστά τους!”, είπε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής του Λυκείου στο Αργυρόκαστρο.

Η τελετή διεξήχθη στις 29 Ιουνίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων