21/11/2020 21/11/2020 Συλλυπητήρια Επιστολή απέστειλε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος προς τον Τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η φωτεινή μορφή του αοιδίμου Πατριάρχου Ειρηναίου ασφαλώς θα εμπνέει πάντοτε και πάντες όσους αναζητούν παραδείγματα γνησίου χριστιανικού ήθους....
21 Νοεμβρίου, 2020 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 20:18

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπείται τον λαό της Σερβίας

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος συλλυπείται τον λαό της Σερβίας

Συλλυπητήρια Επιστολή απέστειλε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος προς τον Τοποτηρητή του Πατριαρχείου Σερβίας στο Βελιγράδι, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του για την εκδημία του μακαριστού Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η φωτεινή μορφή του αοιδίμου Πατριάρχου Ειρηναίου ασφαλώς θα εμπνέει πάντοτε και πάντες όσους αναζητούν παραδείγματα γνησίου χριστιανικού ήθους.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων