08/02/2024 08/02/2024 Την Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθό κ. Δαμιανός όπου και έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Μητροπολίτη κ. Δημήτριο.  Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δαμιανός στο πλαίσιο της παραμονής του στο Αργυρόκαστρο επισκέφθηκε μαζί με τον επιχώριο Ποιμενάρχη τα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” τα οποία λειτουργούν υπό την μέριμνα και πνευματική καθοδήγηση της...
08 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:38
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2024 - 9:47

Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά στα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” της Μητρόπολης Αργυροκάστρου

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Σινά στα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” της Μητρόπολης Αργυροκάστρου

Την Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου επισκέφθηκε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθό κ. Δαμιανός όπου και έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Μητροπολίτη κ. Δημήτριο. 

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δαμιανός στο πλαίσιο της παραμονής του στο Αργυρόκαστρο επισκέφθηκε μαζί με τον επιχώριο Ποιμενάρχη τα Εκπαιδευτήρια “Πνοή Αγάπης” τα οποία λειτουργούν υπό την μέριμνα και πνευματική καθοδήγηση της τοπικής Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή για την λειτουργία και προσφορά των Εκπαιδευτηρίων στην τοπική κοινωνία. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις τάξεις όπου και συνομίλησε με μαθητές και μαθήτριες, δίδοντας την ευλογία του για καλή πρόοδο.

Ακολούθησε μικρή εκδήλωση στην αίθουσα τελετών του σχολείου.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δαμιανός, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου κ. Δημήτριο και τον Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων, επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

s

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων