21/12/2019 23/12/2019 Τις μέρες των Χριστουγέννων θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου. Στην συνέντευξη αυτή, ο Μακαριώτατος μιλάει πραγματικά από την καρδιά του για όλη του την πορεία από την Αφρική ως την Αλβανία, για τους αγώνες που δόθηκαν, για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:50
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2019 - 8:08

ΤΡΕΙΛΕΡ: Ο Αρχιεπ. Αλβανίας για τα πέτρινα χρόνια, την Εκκλησία και τη συμφιλίωση

Διαδώστε:
ΤΡΕΙΛΕΡ: Ο Αρχιεπ. Αλβανίας για τα πέτρινα χρόνια, την Εκκλησία και τη συμφιλίωση

Τις μέρες των Χριστουγέννων θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου.
Στην συνέντευξη αυτή, ο Μακαριώτατος μιλάει πραγματικά από την καρδιά του για όλη του την πορεία από την Αφρική ως την Αλβανία, για τους αγώνες που δόθηκαν, για τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε, για την εποχή του Χότζα και την καταστροφική απαγόρευση να πιστεύει κανείς στο Θεό, για την ανθρώπινη ανάγκη για προσευχή αλλά κυρίως για την ανασύσταση της Εκκλησίας στην Αλβανία σε μια περίοδο που δεν υπήρχαν εκκλησίες, δρόμοι ούτε καν ελπίδα .

Παράλληλα θα παρακολουθήσετε ένα μεγάλο οδοιπορικό- αφιέρωμα, για το έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Αλβανία το οποίο κατέγραψε, το τηλεοπτικό μας συνεργείο.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από την συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων