14/11/2019 14/11/2019 Με τον Δήμαρχο Ελμπασάν Κλεντιάν Λάτια συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού καταστήματος της πόλης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνεργασία των δυο φορέων σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των ευπαθών ομάδων. Από την πλευρά του ο...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 22:23

Ο Μητροπολίτης Ελμπασάν στον Δήμαρχο της πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελμπασάν στον Δήμαρχο της πόλης

Με τον Δήμαρχο Ελμπασάν Κλεντιάν Λάτια συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού καταστήματος της πόλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνεργασία των δυο φορέων σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των ευπαθών ομάδων. Από την πλευρά του ο δήμαρχος εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία την επίσκεψης και της συνεργασίας τονίζοντας τη συμβολή της τοπικής Εκκλησίας όποτε κλήθηκε να συνδράμει τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων