14/11/2019 14/11/2019 Με τον Δήμαρχο Ελμπασάν Κλεντιάν Λάτια συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού καταστήματος της πόλης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνεργασία των δυο φορέων σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των ευπαθών ομάδων. Από την πλευρά του ο...
14 Νοεμβρίου, 2019 - 22:23

Ο Μητροπολίτης Ελμπασάν στον Δήμαρχο της πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ελμπασάν στον Δήμαρχο της πόλης

Με τον Δήμαρχο Ελμπασάν Κλεντιάν Λάτια συναντήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελμπασάν κ. Αντώνιος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού καταστήματος της πόλης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνεργασία των δυο φορέων σε ζητήματα κοινωνικής πρόνοιας και στήριξης των ευπαθών ομάδων. Από την πλευρά του ο δήμαρχος εξέφρασε τον σεβασμό του προς τον Σεβασμιώτατο για την πρωτοβουλία την επίσκεψης και της συνεργασίας τονίζοντας τη συμβολή της τοπικής Εκκλησίας όποτε κλήθηκε να συνδράμει τους κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων