04/04/2020 04/04/2020 Τις δύσκολες ώρες που περνάει η Αλβανία, η οποία όπως όλη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊου, συμμερίζεται η Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία βρίσκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων από τη πρώτη στιγμή της εξάπλωσης της πανδημίας.  “Με την ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. Αντνωίου, στόχος μας είναι η ανακούφιση των ανθρώπων...
04 Απριλίου, 2020 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 18:07

Οι Κληρικοί στηρίζουν τους κοινωνικά ευάλωτους στην Αλβανία

Διαδώστε:
Οι Κληρικοί στηρίζουν τους κοινωνικά ευάλωτους στην Αλβανία

Τις δύσκολες ώρες που περνάει η Αλβανία, η οποία όπως όλη η ανθρωπότητα δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊου, συμμερίζεται η Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία βρίσκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων από τη πρώτη στιγμή της εξάπλωσης της πανδημίας. 

“Με την ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. Αντνωίου, στόχος μας είναι η ανακούφιση των ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσουν τα βασικά αγαθά”, αναφέρει η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν.

Υλοποιώντας τον στόχο αυτό, κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως, προσέφεραν δέματα με τρόφιμα και λαχανικά σε 4ο οικογένειες της Μητροπολιτικής περιφέρειας.

Τέλος, εκφράζει την ελπίδα πως με τη δύναμη της προσευχής θα σταματήσει σύντομα και αυτή η δοκιμασία για την ανθρωπότητα.  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων