26/09/2022 26/09/2022 Στην Κορυτσά βρέθηκαν σήμερα Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος προκειμένου να εορτάσουν την Μετάσταση του Ευαγγελιστού Ιωάννη, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρία του ο Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης.  Συγκεκριμένα, στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτη Κορυτσάς συλλείτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος...
26 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 13:55

Οι Μητροπολίτες Σιατίστης και Καστορίας στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κορυτσάς

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Σιατίστης και Καστορίας στα Ονομαστήρια του Μητροπολίτη Κορυτσάς

Στην Κορυτσά βρέθηκαν σήμερα Ιεράρχες της Εκκλησίας της Ελλάδος προκειμένου να εορτάσουν την Μετάσταση του Ευαγγελιστού Ιωάννη, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρία του ο Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης. 

Συγκεκριμένα, στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως προεξάρχοντος του εορτάζοντος Μητροπολίτη Κορυτσάς συλλείτούργησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος και Καστορίας κ. Καλλίνικος. Στη Θεία Λειτυργία έλαβε επίσης μέρος ο Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών καθώς και κληρικοί από την Ελλάδα.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας κλήρος και λαός ευχήθηκε στον Μητροπολίτη κ. Ιωάννη ο οποίος ευχαρίστησε τους δύο Έλληνες Αρχιερείς για την παρουσία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων