31/05/2020 26/06/2020 Στην τοποθέτηση τέμπλων προέβησαν δυο ναοί που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ της Εκκλησίας της Αλβανίας, τα οποία αποκτήθηκαν χάρη στη συνδρομή των πιστών, τους οποίους η Μητρόπολη ευχαρίστησε με ανακοίνωση της. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε ιστορικούς ναούς του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Λιμπόφσε και του Αγίου Νικολάου στο χωριό Βάναϊ της Μητροπολιτικής περιφέρειας...
31 Μαΐου, 2020 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2020 - 14:03

Οι πιστοί στην Αλβανία συνδράμουν στο έργο της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Οι πιστοί στην Αλβανία συνδράμουν στο έργο της Εκκλησίας

Στην τοποθέτηση τέμπλων προέβησαν δυο ναοί που ανήκουν στην Ιερά Μητρόπολη Απολλωνίας και Φίερ της Εκκλησίας της Αλβανίας, τα οποία αποκτήθηκαν χάρη στη συνδρομή των πιστών, τους οποίους η Μητρόπολη ευχαρίστησε με ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν σε ιστορικούς ναούς του Αγίου Γεωργίου στο χωριό Λιμπόφσε και του Αγίου Νικολάου στο χωριό Βάναϊ της Μητροπολιτικής περιφέρειας του Φίερ.

Οι συνολικές δαπάνες για την τοποθέτηση τόσο εικονοστασίων όσο και των τέμπλων ανήλθαν στα 430.000 λεκ (περίπου 3.500 ευρώ) τα οποία εξοικονομήθηκαν από τις εισφορές και τις δωρεές των πιστών.

“Ευχαριστούμε όλους τους πιστούς που με τις προσευχές τους και τις δωρεές τους συνέδραμαν σε αυτό το έργο”, τονίζει η Ιερά Μητρόπολη, ενώ παραθέτει και αναλυτικό πίνακα με τα ονόματα των δωρητών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων