07/04/2019 07/04/2019 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στους ναούς του Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Φίερ. Οι δύο αυτοί ναοί αποτελούν πολιτιστικά μνημεία για την ευρύτερη περιοχή του Φίερ αλλά και της εκκλησίας της Αλβανίας. Τα έργα αποκατάστασης σχεδιάστηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εθνικού Πολιτισμού Δυρραχίου και χρηματοδοτήθηκαν από την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας. Οι ναοί...
07 Απριλίου, 2019 - 9:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2019 - 10:11

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε ιστορικούς ναούς της Αλβανίας

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε ιστορικούς ναούς της Αλβανίας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στους ναούς του Αγίου Γεωργίου και Αγίου Νικολάου στην περιοχή του Φίερ. Οι δύο αυτοί ναοί αποτελούν πολιτιστικά μνημεία για την ευρύτερη περιοχή του Φίερ αλλά και της εκκλησίας της Αλβανίας. Τα έργα αποκατάστασης σχεδιάστηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εθνικού Πολιτισμού Δυρραχίου και χρηματοδοτήθηκαν από την Αυτοκέφαλη Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας. Οι ναοί έχουν γίνει επίσης ένας τουριστικός προορισμός αρκετά δημοφιλής στους εγχώριους και ξένους τουρίστες λόγω της ιστορίας που φέρνουν, αλλά αποτελούν επίσης μια πραγματική απόδειξη της θρησκευτικής αρμονίας που υπάρχει στη χώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων