25/06/2022 25/06/2022 Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερι κ. Νικολάου ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκηνωτική περίοδος που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20-24 Ιουνίου 2022 στα χωριά Πόγιαν και Σεμάν της Αλβανίας και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από πενήντα παιδιά. του Νίκου Οικονόμου / ope.gr   Στο πλαίσιο της κατασκήνωσης τα παιδιά παρακολούθησαν μαθήματα σχετικά με την...
25 Ιουνίου, 2022 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 12:05

Ομαδική βάπτιση και κατασκήνωση στην Ι.Μ. Απολλωνίας και Φίερι

Διαδώστε:
Ομαδική βάπτιση και κατασκήνωση στην Ι.Μ. Απολλωνίας και Φίερι

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Απολλωνίας και Φίερι κ. Νικολάου ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκηνωτική περίοδος που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 20-24 Ιουνίου 2022 στα χωριά Πόγιαν και Σεμάν της Αλβανίας και στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από πενήντα παιδιά.

  • του Νίκου Οικονόμου / ope.gr

 

Στο πλαίσιο της κατασκήνωσης τα παιδιά παρακολούθησαν μαθήματα σχετικά με την ερμηνεία και την εξήγηση προσευχών, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης χειροτεχνίες, τραγούδια καθώς και παιχνίδια στην παραλία.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, την ημέρα που η Εκκλησία μας εορτάζει το γενέθλιο του Τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στο φερώνυμο πανηγυρίζον παρεκκλήσι του χωριού Μετάι.

Στην συνέχεια ο Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερι τέλεσε το Μυστήριο της Βάπτισης και του Χρίσματος σε παιδιά, νέους και νέες των Κατηχητικών Σχολείων της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων