05/06/2019 05/06/2019 Η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Βλαντιμίρ πραγματοποιήθηκε χθες στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Ελμπασάν. Της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελπμασάν κ. Αντώνιος. Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντως του Σεβ. Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων πέριξ της Ιεράς Μονής....
05 Ιουνίου, 2019 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2019 - 19:40

Πλήθος κόσμου στη λιτάνευση Ι. Λειψάνων στο Ελμπασάν

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη λιτάνευση Ι. Λειψάνων στο Ελμπασάν

Η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Βλαντιμίρ πραγματοποιήθηκε χθες στην ομώνυμη Ιερά Μονή στο Ελμπασάν.

Της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέστηκε προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελπμασάν κ. Αντώνιος.

Το πρωί τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντως του Σεβ. Μητροπολίτου Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Στη συνέχεια ακολούθησε η λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων πέριξ της Ιεράς Μονής.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα στο αρχονταρίκι της Μονής παρουσία φορέων της τοπικής κοινωνίας καθώς επίσης και εκπροσώπων της μουσουλμανικής κοινότητας των Μπεκτασίδων που ευλαβούνται τον Άγιο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις λατρευτικές εκδηλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων