10/05/2019 10/05/2019 Θεία Λειτουργία στο χωριό Χοσίχτ της Κορυτσάς τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης στον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Στο κήρυγμά του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο του αγαπημένου μαθητή του Κυρίου τονίζοντας ότι: “όταν τιμούμε έναν Άγιο δεν θυμόμαστε μόνο τη μνήμη του, αλλά πάνω απ’ όλα καλούμαστε...
10 Μαΐου, 2019 - 17:07

Ποιμαντική επίσκεψη από τον Μητρ. Κορυτσάς

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη από τον Μητρ. Κορυτσάς

Θεία Λειτουργία στο χωριό Χοσίχτ της Κορυτσάς τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης στον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Στο κήρυγμά του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο βίο του αγαπημένου μαθητή του Κυρίου τονίζοντας ότι: “όταν τιμούμε έναν Άγιο δεν θυμόμαστε μόνο τη μνήμη του, αλλά πάνω απ’ όλα καλούμαστε να μιμηθούμε τον τρόπο ζωής του. Ο Άγιος Ιωάννης είναι ο ευαγγελιστής της αγάπης και μας καλεί μέσα σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος μίσος και αδικίες να κηρύξουμε την αγάπη. Ας γίνουμε μιμητές του”. Μετά το πέρας τη Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να ανταλάξει αναστάσιμες ευχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων