18/03/2020 18/03/2020 Ανοικτοί μόνο για προσωπική προσευχή θα παραμένουν οι Ορθόδοξοι Ναοί και στην Αλβανία, ενώ δεν θα τελείται καμία Ακολουθία, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση που εξεδόθη από την Αρχιεπισκοπή Αλβανίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι νεωτέρας, η Θεία Λειτουργία των Κυριακών και της εορτής του Ευαγγελισμού θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος...
18 Μαρτίου, 2020 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2020 - 8:17

Προσευχή στα παρεκκλήσια της Αλβανίας

Διαδώστε:
Προσευχή στα παρεκκλήσια της Αλβανίας

Ανοικτοί μόνο για προσωπική προσευχή θα παραμένουν οι Ορθόδοξοι Ναοί και στην Αλβανία, ενώ δεν θα τελείται καμία Ακολουθία, σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση που εξεδόθη από την Αρχιεπισκοπή Αλβανίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι νεωτέρας, η Θεία Λειτουργία των Κυριακών και της εορτής του Ευαγγελισμού θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος στο Συνοδικό Κέντρο των Τιράνων και θα μεταδοθεί απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας μας (Radio “Ngjallja”) μέσω των ραδιοκυμάτων FM, αλλά και του διαδικτύου.
Επίσης και στις υπόλοιπες Μητροπόλεις η Θεία Λειτουργία θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών σε μικρά παρεκκλήσια.
” Αυτή η Πανδημία πρέπει να αντιμετωπιστεί με πολύ προσοχή, χωρίς πανικό, με προσευχή, εμπιστοσύνη στον Θεό και ιδιαίτερα με ειλικρινή αγάπη προς τους συνανθρώπους μας” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων