11/07/2023 11/07/2023 Ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να διευκολύνει τις μετακινήσεις ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στην πόλη Τσερίκ της κεντρικής Αλβανίας, δώρισε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιράνων, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Αναστασίου και του οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου. Η προσφορά αγάπης της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας δεν σταμάτησε μόνο...
11 Ιουλίου, 2023 - 12:32
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 12:09

Προσφορές αγάπης από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας

Διαδώστε:
Προσφορές αγάπης από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας

Ένα αναπηρικό αμαξίδιο για να διευκολύνει τις μετακινήσεις ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στην πόλη Τσερίκ της κεντρικής Αλβανίας, δώρισε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Τιράνων, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Αναστασίου και του οικείου Ποιμενάρχη, Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντωνίου.

Η προσφορά αγάπης της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας δεν σταμάτησε μόνο εκεί. Στο Κέντρο “Σπίτι Ζωής” σε αυτή την πόλη όπου κατοικούν άνθρωποι που βρίσκονται υπό τη διαρκή φροντίδα ιατρικού προσωπικού, προσφέρθηκαν συσκευές μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και του σακχαρώδη διαβήτη, καθώς και ρούχα.

Επίσης αυτή την ημέρα δόθηκαν κάποια δέματα φαγητού σε ενδεείς πολίτες.

“Ευχαριστούμε την Ορθόδοξη Κλινική “Ευαγγελισμός” και τον εκπροσώπό του κ. Βασίλ Κρίστο για την δωρεά του αναπηρικού αμαξιδίου και το Ίδρυμα “Διακονία Αγαπή” και την εκπρόσωπο της κ. Νίνα Γκράμο για την προσφορά ενός ποσού για την αγορά των ιατρικών συσκευών και των τροφίμων. Ευχαριστούμε τον πατέρα Πέτρο, εφημέριο της Ενορίας της Γεννήσεως του Χριστού για όλη τη βοήθεια που μας προσέφερε”, αναφέρει η ανακοίνωση του Γραφείου Νεότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων