31/01/2020 31/01/2020 Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς πραγματοποίησαν μέλη της Νεολαίας της Εκκλησίας της Αλβανίας από το Ελπμασάν, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντώνιο.  Πρώτος σταθμός ήταν η έδρα της Μητροπόλεως όπου ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος είχε συνάντηση με τον οικείο Ποιμεάρχη κ. Ιωάννη. Οι δυο Επίσκοποι συζήτησαν για ποιμαντικά ζητήματα που απασχολούν την...
31 Ιανουαρίου, 2020 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2020 - 15:27

Προσκυνήματα της Κορυτσάς επισκέφθηκαν νέοι στην Αλβανία

Διαδώστε:
Προσκυνήματα της Κορυτσάς επισκέφθηκαν νέοι στην Αλβανία

Προσκυνηματική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Κορυτσάς πραγματοποίησαν μέλη της Νεολαίας της Εκκλησίας της Αλβανίας από το Ελπμασάν, με επικεφαλής τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελμπασάν κ. Αντώνιο. 

Πρώτος σταθμός ήταν η έδρα της Μητροπόλεως όπου ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος είχε συνάντηση με τον οικείο Ποιμεάρχη κ. Ιωάννη. Οι δυο Επίσκοποι συζήτησαν για ποιμαντικά ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία της Αλβανίας.

Οι νέοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις της Μητροπόλεως, την αποκατάσταση σημαντικών θρησκευτικών μνημείων της Ορθοδοξίας στην περιοχή και την ιστορία της πόλης. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν ιστορικούς ναούς, οι οποίοι διασώθηκαν από την αθεϊστική λαίλαπα των χρόνων του Εμβέρ Χότζα, στη Μοσχόπολη και στο Πόγραδετς.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων