06/11/2022 06/11/2022 Το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου ΛΟΓΟΣ στην Αλβανία ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης Φόρουμ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον Θρησκευτικό Τουρισμό στην χώρα, καθώς και την επίτευξη συνεργασίας μεταξύ ιδρυμάτων και ακαδημαϊκών σε αυτόν τον τομέα. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος, Βίλμα...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 12:21

Πρωτοβουλία για την αύξηση του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Αλβανία

Διαδώστε:
Πρωτοβουλία για την αύξηση του Θρησκευτικού Τουρισμού στην Αλβανία

Το Τμήμα Θεολογίας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου ΛΟΓΟΣ στην Αλβανία ανέλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης Φόρουμ για τον Θρησκευτικό Τουρισμό, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον Θρησκευτικό Τουρισμό στην χώρα, καθώς και την επίτευξη συνεργασίας μεταξύ ιδρυμάτων και ακαδημαϊκών σε αυτόν τον τομέα.

  • Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού και Περιβάλλοντος, Βίλμα Μπέλο, εκπροσώπων θρησκευτικών κοινοτήτων και τουριστικών φορέων, καθώς και ακαδημαϊκών και φοιτητών, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού «ΛΟΓΟΣ», και θα συνεχιστεί έως τις 12 Νοεμβρίου.

“Το Υπουργείο Τουρισμού και Περιβάλλοντος, ως κορυφαίος φορέας χάραξης πολιτικής στην τουριστική βιομηχανία της χώρας μας, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη όλων των πιθανών τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρει η Αλβανία, καθώς και στον θρησκευτικό τουρισμό που αποτελεί αναπτυξιακή ευκαιρία για τον τουρισμό, είπε μεταξύ άλλων η κ. Βίλμα Μπέλο.

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Φωτογραφίες: Radio “Ngjallja” & Luena Golemi

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων