10/02/2020 10/02/2020 Σε εκδήλωση αφιερωμένη για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας παραβρέθηκε ο Αρχιεπισκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.  Την εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας Ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του Πανεπιστημίου «ΛΟΓΟΣ». Χαιρετισμό απήυθυνε η διευθύντρια του τομέα κ. Βασιλική Αποστολούδη, ενώ εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίραρα μίλησε η κ. Νικολέττα Μήττα. Κεντρική ομιλίτρια...
10 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:43
Τελευταία ενημέρωση: 10/02/2020 - 16:43

Σε εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα ο Αρχιεπ. Αναστάσιος

Διαδώστε:
Σε εκδήλωση για την Ελληνική Γλώσσα ο Αρχιεπ. Αναστάσιος

Σε εκδήλωση αφιερωμένη για την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας παραβρέθηκε ο Αρχιεπισκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο τομέας Ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του Πανεπιστημίου «ΛΟΓΟΣ». Χαιρετισμό απήυθυνε η διευθύντρια του τομέα κ. Βασιλική Αποστολούδη, ενώ εκ μέρους της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίραρα μίλησε η κ. Νικολέττα Μήττα.

Κεντρική ομιλίτρια στην εκδήλωση, ήταν η Ομότιμη Καθηγήτρια του ΑΠΘ κ. Άννα Αναστασιάδη – Συμεωνίδου, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Η συμβολή της αρχαίας ελληνικής γλώσσας στη δημιουργία διεθνούς επιστημονικής τεχνολογίας».

Χθες, ο Μακαριώτατος, παραβρέθηκε στην κοπή της Αγιοβασιλόπιτας της Ορθόδοξης Νεολαίας Τιράνων.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του νεανικού έργου, προτρέποντας τους νέους να βρίσκοντσαι δίπλα στο έργο της Εκκλησίας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων