29/01/2020 29/01/2020 Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα. Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, επιχειρηματίες εξ Ελλάδος και ομογενείς που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία. Η Πρέσβης κα Σοφία...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 15:47

Στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Διαδώστε:
Στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της Αγιοβασιλόπιτας στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα. Τον Μακαριώτατο συνόδευε ο Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και αντάλλαξαν ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά, επιχειρηματίες εξ Ελλάδος και ομογενείς που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία. Η Πρέσβης κα Σοφία Φιλιππίδου ευχαρίστησε τόσο τον Αρχιεπίσκοπο, όσο και όσους παραβρέθηκαν και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων