04/02/2023 04/02/2023 Την πόλη του Δυρραχίου στην Αλβανία επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος προκειμένου να επισκεφθεί την Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου. Τον Ιεράρχη της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος, Διευθυντής της Θεολογικής Ακαδημίας εδρεύει στη Μονή, και ο Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος. Οι Ιεράρχες της εν...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 10:47

Στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου

Την πόλη του Δυρραχίου στην Αλβανία επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Ιωαννίκιος προκειμένου να επισκεφθεί την Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου.

Τον Ιεράρχη της εν Σερβία Ορθοδόξου Εκκλησίας υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος, Διευθυντής της Θεολογικής Ακαδημίας εδρεύει στη Μονή, και ο Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος.

Οι Ιεράρχες της εν Αλβανία Ορθοδόξου Εκκλησίας ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη κ. Ιωαννίκιο για την ιστορία με την ιστορία και τη σημερινή ζωή της μονής. Εκτός από το Καθολικό της μονής, ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τους χώρους της Θεολογικής Ακαδημίας, το ορφανοτροφείο, καθώς και το γυναικείο ησυχαστήριο που είναι αφιερωμένο στις Αγίες Μυροφόρες.

Σε μια εγκάρδια συνομιλία οι Αρχιερείς εξέφρασαν την επιθυμία να συνεχιστούν οι αδελφικές σχέσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για επικείμενες επισκέψεις στο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων