04/10/2022 04/10/2022 Την Εκκλησία της Πολωνίας επισκέπτεται επίσημα από σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας.  Η επίσημη υποδοχή θα γίνει στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, αργά το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να αφιχθεί ο Μακαριώτατος κ.κ....
04 Οκτωβρίου, 2022 - 8:53

Στην Πολωνία από σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Διαδώστε:
Στην Πολωνία από σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος

Την Εκκλησία της Πολωνίας επισκέπτεται επίσημα από σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος κατόπιν πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββας. 

Η επίσημη υποδοχή θα γίνει στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου, αργά το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να αφιχθεί ο Μακαριώτατος κ.κ. Αναστάσιος.

Αύριο θα τελεστεί Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στην πολωνική πρωτεύουσα και κατόπιν ο Προκαθήμενος της εν Αλβανία Ορθοδόξου Αυτοκέφαλης Εκκλησίας θα έχει συνάντηση με Ιεράρχες και τους κληρικούς του καθεδρικού ναού.

Την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας θα παραστεί στην έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 στη Χριστιανική Θεολογική Ακαδημία της Βαρσοβίας ενώ, στο ίδιο ίδρυμα, θα ακολουθήσει η τελετή απονομής στον Μακαριώτατο του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα.

Την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, ο κ.κ. Αναστάσιος θα επισκεφθεί δύο ναούς στη Βαρσοβία. Συγκεκριμένα τον ναό της Αγίας Σοφίας και τον ναό του Αγίου Ιωάννη της Κλίμακος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα επισκεφθεί την έδρα της Ελληνικής Πρεσβείας.

Η επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, 8 Οκτωβρίου, οπότε αναχωρεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, για τα Τίρανα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων