04/12/2019 04/12/2019 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο είχε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος στο παλαιό κτήριο της Αρχιεπισκοπής στα Τίρανα. Η συνάντηση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε πρόσφατα την Αλβανία, προκαλώντας το θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τεράστιες υλικές ζημιές . Ο Μητροπολίτης εξέφρασε την θλίψη του...
04 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2019 - 11:08

Στον Αρχιεπ. Αλβανίας ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αλβανίας ο Μητρ. Μαυροβουνίου

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο είχε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος στο παλαιό κτήριο της Αρχιεπισκοπής στα Τίρανα.

Η συνάντηση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε πρόσφατα την Αλβανία, προκαλώντας το θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τεράστιες υλικές ζημιές .

Ο Μητροπολίτης εξέφρασε την θλίψη του και την συμπαράστασή του προς τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό. Παράλληλα, οι δύο Ιεράρχες αντήλλαξαν απόψεις αναφορικά με τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία.

Επιπλέον, ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος ενημέρωσε επίσης τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία του Μαυροβουνίου σχετικά με τις προσπάθειες των αρχών του Μαυροβουνίου να θέσουν σε κίνδυνο το όνομα, την αξιοπρέπεια αλλά και την ιδιοκτησία της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων