01/11/2019 01/11/2019 Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο συναντήθηκε στα Τίρανα αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών . Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στο έργο της Εκκλησίας στην Αλβανία και στην στήριξη που προσφέρει στην κοινωνία, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και για την προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας. Η ελληνική αντιπροσωπεία, που δήλωσε συγκινημένη από...
01 Νοεμβρίου, 2019 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 01/11/2019 - 7:58

Στον Αρχιεπ. Αλβανίας τα μέλη του Επιμελητηρίου Αθηνών

Διαδώστε:
Στον Αρχιεπ. Αλβανίας τα μέλη του Επιμελητηρίου Αθηνών

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο συναντήθηκε στα Τίρανα αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών .

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στο έργο της Εκκλησίας στην Αλβανία και στην στήριξη που προσφέρει στην κοινωνία, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και για την προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, που δήλωσε συγκινημένη από το έργο του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας βρέθηκε στα Τίρανα προκειμένου να υπογράψει το Πρωτόκολλο ένταξης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην «Πρωτοβουλία 17+1», μία συνεργασία Ευρώπης-Κίνας.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας για την προώθηση επιχειρηματικών και επενδυτικών σχέσεών της με χώρες των Βαλκανίων και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων