13/05/2022 13/05/2022 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σκρέκας είπε: “Μια πνευματική, ακέραια και ενωτική προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς, με ιδιαίτερα χαρίσματα και πολύπλευρες γνώσεις, ένας ιεράρχης πρότυπο...
13 Μαΐου, 2022 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2022 - 16:59

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αλβανίας με τον Κώστα Σκρέκα

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αλβανίας με τον Κώστα Σκρέκα

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του στα Τίρανα. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σκρέκας είπε: “Μια πνευματική, ακέραια και ενωτική προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς, με ιδιαίτερα χαρίσματα και πολύπλευρες γνώσεις, ένας ιεράρχης πρότυπο τόσο για το έργο όσο και για τη ζωή του”.

“Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στα Τίρανα. Μια πνευματική, ακέραια και ενωτική προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς, με ιδιαίτερα χαρίσματα και πολύπλευρες γνώσεις, ένας ιεράρχης πρότυπο τόσο για το έργο όσο και για τη ζωή του.

Εξέφρασα τη βαθύτατη εκτίμησή μου στο πρόσωπό του και του μετέφερα την αταλάντευτη στήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης στο σημαντικό θρησκευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται από την Αρχιεπισκοπή”, έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Σκρέκας.

 

Μετά τη συνάντησή του με τον Μακαριώτατο κ.κ. Αναστάσιο, ο Κώστας Σκρέκας συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα, την υπουργό Υποδομών και Ενέργειας Belinda Balluku και την υπουργό Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Mirela Kumbaro Furxhi.

“Συναντήθηκα σήμερα στα Τίρανα με τον Πρωθυπουργό Edi Rama, την Υπουργό Υποδομών και Ενέργειας Belinda Balluku και την Υπουργό Περιβάλλοντος και Τουρισμού, Mirela Kumbaro Furxhi.
Συζητήσαμε για την ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας στην ενέργεια, η οποία θα ενισχύσει την περιφερειακή ασφάλεια και θα λειτουργήσει ως παράγοντας σταθερότητας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή.
Συμφωνήσαμε, επίσης, ότι οι δύο χώρες έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή στον τομέα του περιβάλλοντος, με την ενεργοποίηση της συμφωνίας για την προστασία του πολύτιμου οικοσυστήματος των Πρεσπών”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων