04/06/2024 05/06/2024 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, τους ανώτατους εκπροσώπους του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η προστασία της παραδοσιακής οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος διατελεί Πρόεδρος του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας για το τρέχον έτος....
04 Ιουνίου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 0:43

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με εκπροσώπους του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Αναστασίου με εκπροσώπους του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος υποδέχθηκε στην Αρχιεπισκοπή την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, τους ανώτατους εκπροσώπους του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η προστασία της παραδοσιακής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος διατελεί Πρόεδρος του Διαθρησκειακού Συμβουλίου της Αλβανίας για το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με το καταστατικό, την θέση του Προέδρου αναλαμβάνουν εκ περιτροπής οι επικεφαλής των τεσσάρων μεγάλων θρησκευτικών κοινοτήτων της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων