11/07/2019 11/07/2019 Η Εκκλησία της Αλβανίας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη κατήχηση και στην Ορθόδοξη διαπαιδαγώγηση. Σε πολλές περιοχές της χώρας έχει ιδρύσει κέντρα νεότητας αλλά και κατασκηνώσεις μέσα από τις οποίες τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη πνευματική ζωή μαζί με το παιχνίδι. Η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν διαθέτει δικές της κατασκηνώσεις στην περιοχή Λιμπράζντ...
11 Ιουλίου, 2019 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2019 - 16:48

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες στις κατασκηνώσεις

Διαδώστε:
Συνεχίζονται οι δραστηριότητες στις κατασκηνώσεις

Η Εκκλησία της Αλβανίας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη κατήχηση και στην Ορθόδοξη διαπαιδαγώγηση. Σε πολλές περιοχές της χώρας έχει ιδρύσει κέντρα νεότητας αλλά και κατασκηνώσεις μέσα από τις οποίες τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη πνευματική ζωή μαζί με το παιχνίδι.

Η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν διαθέτει δικές της κατασκηνώσεις στην περιοχή Λιμπράζντ όπου και φέτος φιλοξενεί παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μητροπόλεως. Νέοι και νέες αξιοποιούν τις δραστηριότητες του προγράμματος ενώ παράλληλα αφιερώνουν χρόνου στη μελέτη ωφέλιμων βιβλίων και στις ιερές ακολουθίες που τελούνται καθημερινά.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων