17/01/2022 17/01/2022 Σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Αντωνίου, η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν, Σπαθίας και Λιμπράζντ εόρτασε τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της κ. Αντωνίου. Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη του Ελμπασάν, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος, συλλειτουργούντων των ιερέων της Ιεράς...
17 Ιανουαρίου, 2022 - 19:41

Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο Μητροπολίτης Ελμπασάν Αντώνιος

Διαδώστε:
Τα ονομαστήριά του εόρτασε ο Μητροπολίτης Ελμπασάν Αντώνιος

Σήμερα Δευτέρα 17 Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου και Μεγάλου Αντωνίου, η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν, Σπαθίας και Λιμπράζντ εόρτασε τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη της κ. Αντωνίου.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην πόλη του Ελμπασάν, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αντώνιος, συλλειτουργούντων των ιερέων της Ιεράς του Μητροπόλεως.

Επίσης, πλήθος πιστών έσπευσε να ευχηθεί στον ποιμένα του, προσφέροντάς του άνθη.

Ο Σεβασμιώτατος στο σημερινό του κήρυγμα αναφέρθηκε στον βίο του Μεγάλου Αντωνίου, στην ιδιαίτερη αγάπη του προς τον Θεό, όπως επίσης και στην μίμηση του αγώνα του απ’ τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων