28/09/2021 29/09/2021 Τις ευχές των μαθητών του ελληνοαλβανικού σχολείου “ΟΜΗΡΟΣ” που εδρεύει στην Κορυτσά δέχθηκε την Κυριακή ο άγων τα ονομαστήριά του, Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης. Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην Κορυτσά προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης ενώ συμμετείχαν μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου.  Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας...
28 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2021 - 18:17

Τα παιδιά του “ΟΜΗΡΟΥ” ευχήθηκαν στον Κορυτσάς Ιωάννη

Διαδώστε:
Τα παιδιά του “ΟΜΗΡΟΥ” ευχήθηκαν στον Κορυτσάς Ιωάννη

Τις ευχές των μαθητών του ελληνοαλβανικού σχολείου “ΟΜΗΡΟΣ” που εδρεύει στην Κορυτσά δέχθηκε την Κυριακή ο άγων τα ονομαστήριά του, Μητροπολίτης Κορυτσάς κ. Ιωάννης.

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στην Κορυτσά προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης ενώ συμμετείχαν μαθητές και δάσκαλοι του σχολείου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης διάβασε μια ευχή για το νέο σχολικό έτος στους μαθητές που παρευρίσκονταν στο ναό. Από τη πλευρά του σχολείου ομάδα μαθητών και μαθητριών χάρισαν μια ανθοδέσμη εκ μέρους του Ελληνοαλβανικού Σχολείου Όμηρος και του Συντονιστικού Γραφείου Εκπαίδευσης στην Αλβανία και ευχήθηκαν στον Ποιμενάρχη.

Τέλος, όλοι μαζί έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων