24/06/2021 24/06/2021 Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα 24 Ιουνίου 2021 στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Αλβανική πρωτεύουσα με αφορμή την συμπλήρωση των 29 ετών από την εκλογή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου. Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο Μακαριώτατος με του Αρχιερείς της Εκκλησίας της Αλβανίας και συγκεκριμένα τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Κορυτσάς κ. Ιωάννη, Αργυροκάστρου...
24 Ιουνίου, 2021 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 17:09

Ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για την επέτειο Εκλογής του

Διαδώστε:
Ευχήθηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας για την επέτειο Εκλογής του

Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο τελέστηκε σήμερα 24 Ιουνίου 2021 στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στην Αλβανική πρωτεύουσα με αφορμή την συμπλήρωση των 29 ετών από την εκλογή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου.

Στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο προεξήρχε ο Μακαριώτατος με του Αρχιερείς της Εκκλησίας της Αλβανίας και συγκεκριμένα τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Κορυτσάς κ. Ιωάννη, Αργυροκάστρου κ. Δημητρίου, Απολλωνίας και Φιέρ κ. Ιωάννη, Ελμπασάν κ. Αντωνίου, Αμαντίας κ. Ναθαναήλ καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος μαζί με Ιερείς της Εκκλησίας της Αλβανίας.

Οι Αρχιερείς και οι Ιερείς ευχήθηκαν “πολλά τα έτη” στον Προκαθήμενο της Αλβανικής Εκκλησίας.

Διαβάστε: 29 χρόνια στο πηδάλιο της Εκκλησίας της Αλβανίας

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων