06/11/2023 06/11/2023 Την Αλβανία επισκέπτεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος. Χθες Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023, ο εφησυχάζον Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος ο οποίος είχε διατελέσει Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα.  Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr ...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 9:31

Τίρανα: Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Αχαΐας Αθανάσιος

Διαδώστε:
Τίρανα: Με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας συλλειτούργησε ο Μητροπολίτης Αχαΐας Αθανάσιος

Την Αλβανία επισκέπτεται ο Σεβ. Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος. Χθες Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2023, ο εφησυχάζον Ιεράρχης της Εκκλησίας της Ελλάδος ο οποίος είχε διατελέσει Διευθυντής του Γραφείου της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε στο Πολυαρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα. 

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr 

Του συλλείτουργου προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες: Αχαΐας κ. Αθανάσιος, Απολλωνίας και Φίερ κ. Νικόλαος και ο Επίσκοπος Βύλιδος κ. Άστιος.

“Είχαμε τη χαρά στη σημερινή Θεία Λειτουργία να είναι κοντά μας αγαπημένοι αδελφοί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αχαΐας κ. Αθανάσιος, ένας από τους πολύ γνωστούς θεολόγους της Εκκλησίας της Ελλάδος για χρόνια εκπρόσωπός της στις Βρυξέλλες, ο π. Αντώνιος ο οποίος κατάγεται από το Μπεράτι, αγιογράφος, και είναι στην Κέρκυρα. Να δοξάζουμε τον Θεό για όλη την μεγάλη οικογένεια της Ορθοδοξίας η οποία αυτή τη στιγμή είναι ένας παράγων παρηγοριάς, ελπίδος και αγάπης στον σύγχρονο κόσμο”, ανέφερε ο Μακαριώτατος κ. Αναστάσιος λίγο πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ευχαριστώντας τους Ιεράρχες που συλλειτούργησαν μαζί του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων