22/04/2022 22/04/2022 Στην ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου (Αποκαθήλωση) χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος που τελέστηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα. Μετά την ανάγνωση του ιερού ευαγγελίου και την αποκαθήλωση του Τιμίου Σώματος του Κυρίου Ιησού Χριστού από τον σταυρό ο...
22 Απριλίου, 2022 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2022 - 17:47

Τίρανα: Το κήρυγμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης

Διαδώστε:
Τίρανα: Το κήρυγμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας στον Εσπερινό της Αποκαθήλωσης

Στην ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου (Αποκαθήλωση) χοροστάτησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος που τελέστηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στα Τίρανα.

Μετά την ανάγνωση του ιερού ευαγγελίου και την αποκαθήλωση του Τιμίου Σώματος του Κυρίου Ιησού Χριστού από τον σταυρό ο Μακαριώτατος πλαισιούμενος από τον Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, τον Επίσκοπο Βύλιδος κ. Άστιο και κληρικούς της Αρχιεπισκοπής τοποθέτησαν μετέφεραν τον Επιτάφιο και τον τοποθέτησαν στο κουβούκλιο ενώ ο χορός του Καθεδρικού ναού απέδωσε με κατάνυξη τους ύμνους.

Ακούστε το μήνυμα του Μακαριωτάτου στο πρώτο βίντεο, όπου αντιπαραβάλλει τη δύναμη του Χριστού, τη γεμάτη σοφία, αγάπη και ταπείνωση, με τη δύναμη των δυνατών του κόσμου, που θαυμάζουν οι άνθρωποι, μια δύναμη γεμάτη αλαζονεία και μια σοφία γεμάτη μίσος:


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων