23/04/2022 23/04/2022 Στους δρόμους για την περιφορά των Επιταφίων βγήκαν ξανά οι Αλβανοί το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας. Η συμμετοχή των πιστών υπήρξε μαζική καθώς οι Καθεδρικοί και ενοριακοί ναοί των Ιερών Μητροπόλεως της Αυτοκέφαλης Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας γέμισαν από κόσμο. Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Τιράνων επίκεντρο υπήρξε ο...
23 Απριλίου, 2022 - 11:11

ΤΙΡΑΝΑ: Χιλιάδες πιστοί στην περιφορά του Επιταφίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
ΤΙΡΑΝΑ: Χιλιάδες πιστοί στην περιφορά του Επιταφίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στους δρόμους για την περιφορά των Επιταφίων βγήκαν ξανά οι Αλβανοί το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ύστερα από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Η συμμετοχή των πιστών υπήρξε μαζική καθώς οι Καθεδρικοί και ενοριακοί ναοί των Ιερών Μητροπόλεως της Αυτοκέφαλης Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας γέμισαν από κόσμο.

Στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Τιράνων επίκεντρο υπήρξε ο Καθεδρικός Ναός της Αναστάσεως του Κυρίου όπου στην ακολουθία του Επιταφίου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αμαντίας κ. Ναθαναήλ με τη συμμετοχή του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Βύλιδος κ. Άστιου και κληρικών της Αρχιεπισκοπής. Παρέστη συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ακολούθως τελέστηκε η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της αλβανικής πρωτεύουσας τον οποίο ακολούθησαν χιλιάδες πιστοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων