14/02/2020 14/02/2020 Στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Ανάσταση του Χριστού” στα Τίρανα. Από τα τμήματα του Πανεπιστημίου τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 300 άτομα, ενώ στη συγκεκριμένη αποφοίτηση συμμετείχαν 66. “Να είστε σίγουροι πως...
14 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:12
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2020 - 14:22

“Το εκπαιδευτικό έργο είναι δοξολογία στον Θεό”

Διαδώστε:
“Το εκπαιδευτικό έργο είναι δοξολογία στον Θεό”

Στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Ανάσταση του Χριστού” στα Τίρανα.

Από τα τμήματα του Πανεπιστημίου τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 300 άτομα, ενώ στη συγκεκριμένη αποφοίτηση συμμετείχαν 66.

“Να είστε σίγουροι πως το εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται είναι μια δοξολογία προς τον Θεό. Παράλληλα, είναι και μια συμβολή στη χώρα, η οποία έχει ανάγκη από μορφωμένους και υπεύθυνους πολίτες”, τόνισε, στο σύντομο χαιρετισμό του, ο εμπνευστής και δημιουργός της όλης αυτής προσπάθειας, Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων