02/02/2020 02/02/2020 Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου.  Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης των παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας “Συμμαχία Αιμοδοσίας” και μελών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου...
02 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2020 - 23:32

Το ευχαριστώ του Ιλίρ Μέτα στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Το ευχαριστώ του Ιλίρ Μέτα στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στα Τίρανα, με την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου. 

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο στήριξης των παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας “Συμμαχία Αιμοδοσίας” και μελών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Τιράνων.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας προσήλθε ο Πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για τις δυναμικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει και έχουν άμεση απήχηση στην Αλβανική κοινωνία. Παράλληλα, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους νέους που στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις της Εκκλησίας. Στη συνέχεια ο κ. Μέτα ξεναγήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Αναστάσιο στους χώρους του Καθεδρικού Ναού, με το βαπτιστήριο να του κεντρίζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

“Σήμερα είχα τη χαρά να ξεναγηθώ από τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο στους χώρους του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως και να διαπιστώσω το μεγάλο έργο που επιτελεί η Εκκλησία στον τομέα της παιδείας και της κοινωνικής προσφοράς. Οφείλουμε μεγάλες ευχαριστίες προς την Ορθόδοξη Εκκλησία για το έργο αυτό και προς τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο ο οποίος μας τονίζει πάντα πως το αντίθετο της ειρήνης δεν είναι ο πόλεμος, αλλά ο εγωκεντρισμός”, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Αλβανός Πρόεδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων