17/05/2022 17/05/2022 Τις προσπάθειες του Αλβανικού Ερυθρού Σταυρού να συγκεντρώσει φιάλες με αίμα για την κάλυψη αναγκών στήριξαν φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” συμμετέχοντας σε εθελοντική αιμοδοσία.  Στόχος του ιδρύματος, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα οράματα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, είναι να συνδράμει έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει φοιτητές και προσωπικό...
17 Μαΐου, 2022 - 9:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2022 - 9:28

Το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στηρίζει τις προσπάθειες για αίμα

Διαδώστε:
Το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” στηρίζει τις προσπάθειες για αίμα

Τις προσπάθειες του Αλβανικού Ερυθρού Σταυρού να συγκεντρώσει φιάλες με αίμα για την κάλυψη αναγκών στήριξαν φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου “ΛΟΓΟΣ” συμμετέχοντας σε εθελοντική αιμοδοσία. 

Στόχος του ιδρύματος, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα οράματα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστασίου, είναι να συνδράμει έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει φοιτητές και προσωπικό να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους εθελοντικές δράσεις οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη στήριξη των συνανθρώπων μας. Για το λόγο αυτό η ανταπόκριση υπήρξε θετική.

“Το Πανεπιστήμιο “ΛΟΓΟΣ” είναι ένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα με υψηλή κοινωνική ευαισθησία, υποστηρίζοντας πάντα πρωτοβουλίες βοηθώντας ανθρώπους που έχουν ανάγκη, και αυτό το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τόσο οι φοιτητές όσο και το προσωπικό την Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού. Μεγάλος αριθμός από αυτούς συμμετείχε στην εθελοντική δράση αυτή την ημέρα”, τονίζει το ίδρυμα στην ανακοίνωσή του.

“Ελπίζουμε ότι αυτή ήταν μια χρήσιμη συνεισφορά με βάση την ανάγκη για αίμα για παιδιά με λευχαιμία. Μπορούμε όλοι να δωρίσουμε λίγο από τον εαυτό μας!” καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων