22/06/2023 22/06/2023 Καθηγητές και φοιτητές του Προγράμματος ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του Τμήματος Γλωσσών και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημιακού Κολεγίου Λόγος συμμετείχαν στο δίκτυο συνεργασίας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα», για την περίοδο 2022-2023. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές των τμημάτων Α4 και Γ2 του Πρότυπου Γυμνασίου...
22 Ιουνίου, 2023 - 12:42
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 12:50

Το Πανεπιστήμιο Λόγος συμμετείχε στο πρόγραμμα «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα»

Διαδώστε:
Το Πανεπιστήμιο Λόγος συμμετείχε στο πρόγραμμα «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα»

Καθηγητές και φοιτητές του Προγράμματος ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού του Τμήματος Γλωσσών και Λογοτεχνίας του Πανεπιστημιακού Κολεγίου Λόγος συμμετείχαν στο δίκτυο συνεργασίας που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα», για την περίοδο 2022-2023.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι μαθητές των τμημάτων Α4 και Γ2 του Πρότυπου Γυμνασίου Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων «υιοθέτησαν» την πολιτιστική διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου και δημιούργησαν Δίκτυο Σχολείων Συνεργασίας με τις ελληνόγλωσσες σχολικές μονάδες του εξωτερικού, όπως αυτή με το Πανεπιστημιακό Κολέγιο Λόγος.

Στις διαδικτυακές αυτές συναντήσεις, όπου πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στην πολιτιστική διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου, εκτός από το Πανεπιστημιακό Κολέγιο ΛΟΓΟΣ συμμετείχαν τα εξής σχολεία : Λύκειο “Πλάτων” Κορυτσάς, Ελληνοαλβανικά Εκπαιδευτήρια ΟΜΗΡΟΣ Κορυτσάς, 9χρονο Ελληνικό Σχολείο Χιμάρας “Όμηρος”, Ενιαίο Λύκειο Βουλιαρατίου, Γυμνάσιο -Λύκειο Ελληνικού Σχολείου Βουκουρεστίου “Αθηνά”, Ρουμανία. Υπεύθυνη για την οργάνωση και τον συντονισμό της δράσης ήταν η εκπαιδευτικός Ειρήνη Αμοργιανιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων