16/05/2021 16/05/2021 Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr Στο ναό του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Σαντόβιτσα στο Βεράτι της Αλβανίας, που παραμένει ακόμα λαβωμένος από τις συνέπειες του αθεϊστικού καθεστώτος Χότζα, επισκέφθηκε στις 13 Μαϊου 2021 ομάδα νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης. Τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί παράδοση από τους νέους της περιοχής να επισκέπτονται το συγκεκριμένο...
16 Μαΐου, 2021 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2021 - 10:45

Το Χριστός Ανέστη στο λαβωμένο ναό από την αθεΐα

Διαδώστε:
Το Χριστός Ανέστη στο λαβωμένο ναό από την αθεΐα

Γραφείο ρεπορτάζ ope.gr

Στο ναό του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Σαντόβιτσα στο Βεράτι της Αλβανίας, που παραμένει ακόμα λαβωμένος από τις συνέπειες του αθεϊστικού καθεστώτος Χότζα, επισκέφθηκε στις 13 Μαϊου 2021 ομάδα νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης.

Τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί παράδοση από τους νέους της περιοχής να επισκέπτονται το συγκεκριμένο ναό κατά την αναστάσιμη περίοδο. Μάλιστα, οι νέοι έψαλλαν το Χριστός Ανέστη και στη συνέχεια τακτοποίησαν ότι ήταν δυνατό μέσα στα χαλάσματα του ναού.

“Ελπίζουμε και προσευχόμαστε προς τον Θεό με τη μέριμνα όλων των Ορθοδόξων, όπου γης, να καταφέρουμε σύντομα να αναστηλώσουμε και πάλι αυτό το ναό έτσι ώστε να γίνει και πάλι το επίκεντρο για την περιοχή”, αναφέρει η σελίδα της ομάδας των νέων της Μητρόπολης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων