18/06/2019 18/06/2019 Με την φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων κ. Αναστασίου, αλλά και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Βερατίου κ. Ιγνατίου, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Βερατίου. Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που φοίτησαν σε όλες τις βαθμίδες των Κατηχητικών ανέρχεται σε  786 παιδιά. Η εορτή λήξης ξεκίνησε με τη συμμετοχή των νέων...
18 Ιουνίου, 2019 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2019 - 17:14

Του Αγ. Πνεύματος στο κάστρο του Βερατίου

Διαδώστε:
Του Αγ. Πνεύματος στο κάστρο του Βερατίου

Με την φροντίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων κ. Αναστασίου, αλλά και την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Βερατίου κ. Ιγνατίου, πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Βερατίου.

Ο συνολικός αριθμός των μαθητών που φοίτησαν σε όλες τις βαθμίδες των Κατηχητικών ανέρχεται σε  786 παιδιά.

Η εορτή λήξης ξεκίνησε με τη συμμετοχή των νέων στη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Πνεύματος, η οποία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται εντός του κάστρου του Βερατίου.

Η Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο πέριξ του ναού, διότι εδώ  και δυο χρόνια ο ναός παραμένει κλειστός λόγω συντήρησης.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων