15/04/2024 15/04/2024 Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στην αλβανική πρωτεύουσα.  Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 1ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα, στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, επισκέφθηκαν τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας...
15 Απριλίου, 2024 - 9:56
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 9:58

Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Διαδώστε:
Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας Αναστάσιο

Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στην αλβανική πρωτεύουσα. 

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο 1ο Διακοινοβουλευτικό Φόρουμ των Αντιπροσωπειών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα, στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ, επισκέφθηκαν τον Προκαθήμενο της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας οι Βουλευτές Θεόδωρος Καράογλου, Μαρία Αντωνίου και Δημήτρης Μαρκόπουλος.

“Πέραν των άλλων συναντήσεων, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο. Έναν πεφωτισμένο ιεράρχη, έναν ποιμένα του στοχασμού, της δημιουργίας και της ειρήνης”, έγραψε σε ανάρτησή του ο Βουλευτής Θέοδωρος Καράογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων