20/04/2019 21/04/2019 Νέο Διάκονο απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν. Σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, τελέστηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιώαννου Βλαντιμίρ η εις διάκονον χειροτονία του π. Σπυρίδωνα Πέτσι. Ο π. Σπυρίδων έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελπασάν κ. Αντώνιο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή διακονία από εδώ και στο εξής. Ο...
20 Απριλίου, 2019 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2019 - 14:49

Χειροτονία διακόνου από τον Μητρ. Ελμπασάν

Διαδώστε:
Χειροτονία διακόνου από τον Μητρ. Ελμπασάν

Νέο Διάκονο απέκτησε η Ιερά Μητρόπολη Ελμπασάν. Σήμερα, Σάββατο του Λαζάρου, τελέστηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιώαννου Βλαντιμίρ η εις διάκονον χειροτονία του π. Σπυρίδωνα Πέτσι. Ο π. Σπυρίδων έλαβε τον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελπασάν κ. Αντώνιο, ο οποίος του ευχήθηκε καλή διακονία από εδώ και στο εξής. Ο νέος διάκονος είναι έγγαμος, απόφοιτος της Θεολογικής Ακαδημίας “Ανάσταση του Χριστού” που εδρεύει στον Άγιο Βλάσιο Δυρραχίου και για περίπου δέκα χρόνια εργάστηκε ως επιστάτης στο εκκλησιαστικό οικοτροφείο του Σούκθ.  Τέλος, υπηρέτησε ως κατηχητής στη Μητρόπολη του Ελμπασάν και στο Κέντρο Νεότητας της ίδιας Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων