02/07/2019 02/07/2019 Νέο πρεσβύτερο χειροτόνησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος. Ο διάκονος π. Εμμανουήλ Λαπάνα έλαβε το δεύτερο βαθμό της ιεροσύνης στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα. Ο π. Εμμανουήλ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Θεολογική Ακαδημία του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο, ενώ παράλληλα διακόνησε και στην Ιερά Μονή...
02 Ιουλίου, 2019 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2019 - 16:24

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Διαδώστε:
Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Αρχιεπ. Αλβανίας

Νέο πρεσβύτερο χειροτόνησε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος.

Ο διάκονος π. Εμμανουήλ Λαπάνα έλαβε το δεύτερο βαθμό της ιεροσύνης στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού στα Τίρανα.

Ο π. Εμμανουήλ ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Θεολογική Ακαδημία του Αγίου Βλασίου στο Δυρράχιο, ενώ παράλληλα διακόνησε και στην Ιερά Μονή του Αγίου Βλασίου από διάφορες θέσεις.

Η χειροτονία αυτή έρχεται να προστεθεί στη μέριμνα την οποία δείχνει όλα αυτά τα χρόνια ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος για τη στελέχωση της Εκκλησίας της Αλβανίας με καταρτισμένους κληρικούς.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων