28/04/2019 28/04/2019 Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Ανάσταση του Κυρίου στα Τίρανα. Τον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως είχαν κατακλύσει χιλιάδες πιστοί. Στην τελετή της Αναστάσεως που τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, συμπαραστατούμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο...
28 Απριλίου, 2019 - 10:42

Χιλιάδες πιστοί στον Καθεδρικό Ναό των Τιράνων

Διαδώστε:
Χιλιάδες πιστοί στον Καθεδρικό Ναό των Τιράνων

Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Ανάσταση του Κυρίου στα Τίρανα. Τον πανηγυρίζοντα Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως είχαν κατακλύσει χιλιάδες πιστοί. Στην τελετή της Αναστάσεως που τελέστηκε στον προαύλιο χώρο του Καθεδρικού Ναού προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιος, συμπαραστατούμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Αμαντίας κ. Ναθαναήλ και τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Βύλιδος κ. Άστιο. Συγκινητική για ακόμη μια χρονιά ήταν η στιγμή που ακούστηκε το Δεύτε λάβετε φως, το οποίο θυμίζει πάντα τόσο την Ανάσταση του Κυρίου αλλά ιδιαίτερα στην Εκκλησία της Αλβανίας την δική της Ανάσταση από τους μακροχρόνιους διωγμούς που υπέστη από το αθεϊστικό καθεστώς του Εμβέρ Χότζα.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων