26/07/2019 26/07/2019 Mε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο συναντήθηκε χθες ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στο επίκεντρο βρέθηκε όμως η πολιτική αστάθεια που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Αλβανία. Αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και ζήτησε...
26 Ιουλίου, 2019 - 8:47

Υψηλής σημασίας η επίσκεψη του Αρχιεπ. Αλβανίας στον Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Υψηλής σημασίας η επίσκεψη του Αρχιεπ. Αλβανίας στον Πρωθυπουργό

Mε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο συναντήθηκε χθες ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος στο επίκεντρο βρέθηκε όμως η πολιτική αστάθεια που επικρατεί αυτή την περίοδο στην Αλβανία. Αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας συνεχάρη τον Πρωθυπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και ζήτησε τη βοήθειά του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η υλοποίηση του έργου της.

Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Αλβανίας ότι θα έχει την στήριξη του ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της Oρθόδοξης Eκκλησίας της Αλβανίας. «Έχει όλη τη στήριξή μου στην προσπάθειά του να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της Oρθόδοξης Eκκλησίας της Αλβανίας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία και η υλοποίηση του έργου της» ανέφερε σχετικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Πρωθυπουργός.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Αναστάσιος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Αλβανία πως μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δυο χωρών, ακόμη και σε περιόδους κρίσης.

Το έργο που επιτελεί η Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία της Αλβανίας όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της Αλβανίας, παρά τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων