22/01/2019 22/01/2019 Κατά την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία του Δημαρχείου Βεροίας, για ακόμη μία φορά, η Ημαθία διαμαρτυρήθηκε για τα δίκαια της Μακεδονίας μας, πραγματοποιώντας παλλαϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας. Στην αρχή του συλλαλητηρίου απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο...
22 Ιανουαρίου, 2019 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2019 - 17:09

“Βυθίστηκε” η Βέροια: Γαλανόλευκες εικόνες

Διαδώστε:
“Βυθίστηκε” η Βέροια: Γαλανόλευκες εικόνες

Κατά την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία του Δημαρχείου Βεροίας, για ακόμη μία φορά, η Ημαθία διαμαρτυρήθηκε για τα δίκαια της Μακεδονίας μας, πραγματοποιώντας παλλαϊκό συλλαλητήριο για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Στην αρχή του συλλαλητηρίου απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, οι Δήμαρχοι Βεροίας, Ναούσης και Αλεξανδρείας, ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, κ. Αντώνης Καγκελίδης.

 

 

Ομιλητές του Συλλαλητηρίου ήταν ο πρώην Δήμαρχος Βεροίας κ. Ανδρέας Βλαζάκης και ο διδάκτωρ κοινωνικών επιστημών κ. Θεοφάνης Μαλκίδης. Στο τέλος, ο Μητροπολίτης Βεροίας τραγούδησε μαζί με όλους το «Μακεδονία Ξακουστή» και έψαλλε τον Εθνικό μας Ύμνο.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων