17/12/2018 17/12/2018 « Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» αποτελεί επίθεση κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Η βία, από όπου και αν προέρχεται, μόνο αποτροπιασμό προκαλεί. Εκφράζω τη βαθύτατη συμπαράσταση μου στη διοίκηση και στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας»,...
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2018 - 17:27

Δήλωση Αρχιεπισκόπου για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

Διαδώστε:
Δήλωση Αρχιεπισκόπου για την επίθεση στον ΣΚΑΪ

« Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εφημερίδα «Η Καθημερινή» αποτελεί επίθεση κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου και των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Η βία, από όπου και αν προέρχεται, μόνο αποτροπιασμό προκαλεί. Εκφράζω τη βαθύτατη συμπαράσταση μου στη διοίκηση και στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας», δήλωσε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος με αφορμή την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στον ΣΚΑΙ.

Φωτογραφία Αρχείου: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων