17/12/2018 17/12/2018 Τα εγκαίνια στον τηλεοπτικό σταθμό Open πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο οποίος  είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του νέου τηλεοπτικού Σταθμού “Με όλη μας την καρδιά ευχόμαστε δυνατά έργα και ωφέλιμα”. Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ....
17 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:00

Εγκαίνια στον τηλεοπτικό Σταθμό Open από τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Εγκαίνια στον τηλεοπτικό Σταθμό Open από τον Αρχιεπίσκοπο

Τα εγκαίνια στον τηλεοπτικό σταθμό Open πραγματοποίησε πριν από λίγο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ο οποίος  είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος προς τη Διοίκηση και τους εργαζομένους του νέου τηλεοπτικού Σταθμού “Με όλη μας την καρδιά ευχόμαστε δυνατά έργα και ωφέλιμα”. Παρόντες στον αγιασμό ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών και Πρωτοσύγκελλος της ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Συμεών.  

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κύριος Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αισθάνονται το κανάλι σαν το σπίτι τους.

Στην συνέχεια ξενάγησαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. κ. Ιερώνυμο στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε έναν άλλο τηλεοπτικό σταθμό, τον ΣΚΑΪ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων