16/11/2018 16/11/2018 Τον περιορισμό της συζήτηση στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας και όχι στο μισθολογικό των κληρικών, αποφάσισε η Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΔΕΠΕ Ορθοδοξία μετά την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, τον λόγω έλαβαν  μεταξύ οι άλλων οι...
16 Νοεμβρίου, 2018 - 13:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2018 - 13:32

Εκτός ατζέντας Ιεραρχίας οι μισθοί των Κληρικών

Διαδώστε:
Εκτός ατζέντας Ιεραρχίας οι μισθοί των Κληρικών

Τον περιορισμό της συζήτηση στο θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας και όχι στο μισθολογικό των κληρικών, αποφάσισε η Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΔΕΠΕ Ορθοδοξία μετά την εισήγηση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, τον λόγω έλαβαν  μεταξύ οι άλλων οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας, Ναυπάκτου και Πειραιώς, αλλά μόλις ξεκίνησαν να ομιλούν για το θέμα της μισθοδοσίας,  ο ίδιος ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τους τον αφαίρεσε.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος και αποχώρησε από την Σύνοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων