31/10/2018 31/10/2018 Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε την Υφυπουργό και της ευχήθηκε καλή δύναμη, ενώ η κ. Κόλλια-Τσαρουχά ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Εκκλησίας τονίζοντας, μάλιστα, πως δε θα μπορούσε να υπάρχει η Ελλάδα δίχως Ορθοδοξία. Στη...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 20:56

Η Υφ. Εθνικής Άμυνας και ο Γεν. Γραμμ. Δημόσιας Τάξης στον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Η Υφ. Εθνικής Άμυνας και ο Γεν. Γραμμ. Δημόσιας Τάξης στον Αρχιεπίσκοπο

Η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο. Ο Αρχιεπίσκοπος καλωσόρισε την Υφυπουργό και της ευχήθηκε καλή δύναμη, ενώ η κ. Κόλλια-Τσαρουχά ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Εκκλησίας τονίζοντας, μάλιστα, πως δε θα μπορούσε να υπάρχει η Ελλάδα δίχως Ορθοδοξία. Στη συνέχεια εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, όπου αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων